• Urheilutie 6D, 01370 Vantaa
  • 050 395 7171
  • Sähköposti: etunimi.sukunimi@emovet.fi

Uskomushoitoja lehmille?

21.11.2019

Ajankohtaista > Uskomushoitoja lehmille?

Karjasi terveys ja hedelmällisyys ovat asioita, jotka vaikuttavat tuotokseen ja talouteen ratkaisevasti. Huipputuloksiin pyrittäessä vaaditaan tuotannon eri osa-alueiden tarkkaa hallintaa rehusta terveyteen ja investointikustannuksista työn käyttöön. Tämä korostuu investoinnin jälkeen, jolloin velkamäärä on suuri ja uusia eläimiä paljon.

Karjan terveyttä kehitettäessä suunnitelma kannattaa perustaa taloudellisiin laskelmiin, ei uskomuksiin. Emovetin eläinlääkäreillä on nyt käytössään työkalu, jolla voidaan arvioida taloudellinen vaikutus poikimavälin optimoimiseen, terveysongelmien kustannusvaikutukseen ja solujen maitomäärää vähentävään vaikutukseen.

Emovetin uusi eläinlääkäri Annukka Sulonen toimii Pirkanmaan alueella. Arvioi yhdessä Annukan kanssa karjasi terveyden ja hedelmällisyyden rahasyöpöt. Laskelman ja tilakäynnin hinta on tutustumistarjouksena 195 € (alv 0) sisältäen matkat. Laskelma vie aikaa 2- 3 tuntia, ja sen yhteydessä käydään navetassa tutustumassa.

Annukan yhteystiedot löytyvät täältä. Sopikaa tilakäynti ja suunnitelkaa yhdessä, miten parannatte karjasi kannattavuutta.